Worried about the fee? Don't give up on your dream! You can apply for a scholarship 😊

Worried about course times? Don't be! If you work, you can apply for specific permits and continue working! 😉  

Be careful though! Hurry to register for the admission test. Registration ends on March 22 and there are the last 2 places available.

If you have any doubts, write to us at job@albansi.com

ALBA NSI
Fabrika juaj Dixhitale në Shkodër

Advanced Software
DEVelopment

learn more

Advanced Software
DEVelopment

learn more

12th april - 14th july 2021

A Professional Course that in 356 hours will transform you into a full-stack developer capable to develop software with the MEAN stack (MongoDB, Express, Angular, Node.js).

learn more

Zhvillime Software

Zhvillimi software e bën Unik bisnesin tuaj.

Ne ju mbështesim në krijimin e faqes tuaj të internetit, në projektimin dhe zhvillimin e programeve që ju lehtësojnë punën tuaj.

mëso më shumë

Transferime Software

Punësoni programues të talentuar, bashkëpunoni me ne, zhvilloni Biznesin tuaj.

Ne ju mbështesim në krijimin e faqes tuaj të internetit, në projektimin dhe zhvillimin e programeve që ju lehtësojnë punën tuaj.

mëso më shumë

News

Ke një projekt ide?

Ne jua vlerësojmë atë, Falas!
Grazie per averci contattato. Risponderemo il prima possibile.
Attenzione! C'è stato un errore nella compilazione dei campi.

Alba NSI është fabrika e parë dixhitale në Shkodër. Ju ndihmon të rindërtoni modelin tuaj të biznesit dhe ta zhvilloni atë përmes zgjidhjeve TIK të personalizuara. Alba NSI mbështetet nga një kompani italiane e transformimit dixhital me mbi 120 punonjës, e cila ka kontribuar në ndryshimet dixhitale të kompanive të njohura në shëndetësi, industri, transport, financa, administratë publike, ushqime, tregëti me shumicë dhe me pakicë.