Teknologjitë tona

Çfarë bëjmë ne

Të gjitha shërbimet teknologjike kërkojnë një infrastrukturë që të funksionojë. Serverët, rrjetëzimi elektronik, ruajtja, virtualizimi, ndërlidhja komunikuese janë pjesët kryesore të kësaj infrastructure.

Tavolinë e shërbimit
Qendër e të dhënave
Rrjetëzim elektronik, virtualizim dhe ruajtje e të dhënave
Informacion i automatizuar në Cloud
Shërim i fatkeqësive dhe kopje rezervë
Vazhdimësi e biznesit
Siguri kibernetike
Konsulencë TIK
RrPMDh (GDPR) dhe konsulencë e privatësisë

Keni një projekt në mendje?

Kërkoni kuotën tuaj falas!
Grazie per averci contattato. Risponderemo il prima possibile.
Attenzione! C'è stato un errore nella compilazione dei campi.