Work with us.

Junior developer to train

Ke studiuar matematikë  apo fizikë, por dëshiron të bëhesh një programues i mirë?

ALBA NSI po të kërkon!

TI do të kesh mundësinë të mësosh të programosh me NE.

TI do të kesh mundësinë të rrisesh dhe zhvillosh ekipin TONË.

Dërgo CV tënde në job@albansi.com.

Për të tjerat mendon Alba NSI


Mezi po te presim…


Apliko për këtë pozicion

Dërgo me email motivimin tënd dhe bashkelidhur CV tënde

Apliko

Apply to this position

Send an email with your motivations and upload your CV

Apply to this position