Work with us.

Junior developer

Ke studiuar informatikë dhe je fillestar në programim?

Dëshiron të punosh dhe të zhvillosh kapacitetin tënd në kodim më tej…?

ALBA NSI po të kerkon!

TI do të kesh mundësinë të programosh me NE.

TI do të kesh mundësinë të rrisësh dhe zhvillosh ekipin TONË.

TI do të kesh mundësinë të ndërtosh të ardhmen e profesionit TËND.

Dergo CV tënde në job@albansi.com.

Për të tjerat mendon Alba NSI

Mezi po te presim…


Apliko në këtë pozicion

Dërgo me email motivimin tënd dhe bashkelidhur CV tënde

Apliko

Apply to this position

Send an email with your motivations and upload your CV

Apply to this position