Work with us.

Graphic Design

Aje një person kreativ dhe a ke aftësi të mira të dizajnit grafik?

 

Ne jemi në kërkim të një Dizajneri Grafik,krijues dhe komunikues vizual, i cili do të jetë përgjegjës për zhvillimin e komunikimit dixhital të Alba NSI, në bashkëpunim të ngushtë me ekipin tonë Creative Lab në Itali.

 

AlbaNSI është një kompani shqiptare IT e kontrolluar plotësisht nga një kompani italiane me njëzet vite përvojë në zhvillimin e softuerit dhe menaxhimin e shërbimeve të IT.

 

Detyrat tuaja:

- Dizajnimi e zhvillimi i markës dhe identitetit të korporatës,

- Hulumtmi, dizajnimi dhe zhvillimi i koncepteve të reja grafike,

-Zhvillimi i dizajnit të paketimit,

- Të njohësh format sociale kryesore dhe të printuara,

- Të njohësh videon dhe fotografinë,redaktimin e videos dhe fotografisë,

- Të ndjekësh kreativitetin dhe të propozosh në mënyrë aktive koncepte të reja.

 

Ajo që ne po kërkojmë:

-Njohuri të shkëlqyera të gjuhës angleze dhe njohje të mirë të gjuhës italiane;

-Aftësi të shkëlqyera krijuese, dizajnuese dhe komunikuese, vendosmëri e madhe në arritjen e objektivave të vendosura;

-Autonomi, aftësi organizative;

-Njohuri të rrjeteve kryesore sociale (LinkedIn, Instagram, Facebook).

 

Mjetetpër të cilat duhet të kesh njohuri të avancuara janë:

-       Photoshop

-       InDesign

-       Illustartor

 

Do të ishte një avantazh të kesh njohuri bazë në:

-       After Effects

-       Premiere Pro

-       Sketch App

 

Vendi: Qyteti i Shkodrës

#Apliko tani!

Na dërgoni CV-në tuaj dhe një letër motivimi në e-mail: job@albansi.com

Apply to this position

Send an email with your motivations and upload your CV

Apply to this position